Opleiding administratief medewerker

Opleiding administratief medewerker

Opleiding administratief medewerker Comments Off

Opleiding administratief medewerker

Weet je niet welke richting je op moet in je huidige baan? Werk je bij een onderneming zonder carrière kansen overweeg dan eens een opleiding administratief medewerker. Door een administratief gerichte opleiding te volgen geef je jezelf een nieuwe impuls en heb je meer kansen om binnen je mogelijkheden door te stromen naar meer uitdagende werkzaamheden.

Waarom volg je een opleiding administratief medewerker?

Het volgen van een opleiding administratief medewerker geeft je niet alleen meer arbeidskansen maar ook meer mogelijkheden. Fabius Opleidingen biedt opleidingslocaties aan bij jou in de buurt waar je een praktijkgerichte opleiding kunt volgen. Wekelijks neem je gedurende een ochtend of een avond deel aan de lessen die worden gegeven door ervaren opleiders en binnen 9 maanden sluit je de opleiding af met een diploma receptionist(e). Werkgevers zitten te springen om goed opgeleide receptionisten die bezoekers en klanten professioneel kunnen ontvangen en die een smetteloze eerste indruk van het bedrijf waar je voor werkt nalaten.

Kosten voor een opleiding tot receptionist

Geef je je carrière kansen uit eigen beweging een andere wending dan is het mogelijk om gebruik te maken van een belastingvoordeel op de opleidingskosten. Een gedeelte van deze kosten kan in mindering worden gebracht op de inkomstenbelasting. Zo kun je voor een aantrekkelijk tarief een professionele opleiding volgen die je toekomst mogelijkheden vergroot en de kans op een baan doet toenemen. Fabius bied je de gelegenheid om het totale opleidingsbedrag, inclusief de kosten voor lesmaterialen en examens, ineens te voldoen. Het is ook mogelijk om voor een gespreide, maandelijkse betaling te kiezen. Je hoeft niet over een speciale vooropleiding te beschikken, iedereen kan zich inschrijven voor de opleiding tot receptionist. Wel is het van belang dat je kennis van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift goed is. Het belangrijkste is een goede motivatie en de wil om de cursus met een diploma af te sluiten.

Author

Back to Top